Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

C&C.

C&C maakt deel uit van de Fraeye Group en is gevestigd te Oudenaarde.

C&C, Computers and Communications N.V. werd in 1987 opgericht door Germain Coghe. Na de ontwikkeling en commercialisering van de IRIS boekhoudsoftware in 1988, startte C&C in 1997 met de ontwikkeling van de vernieuwde DIAS software. In 1999 lanceerden we de opvolger van IRIS (character based) en kwam Dias FinErp op de markt. Niet alleen een nieuwe look-and-feel, maar ook heel wat extra functionaliteiten die van Dias FinErp een ERP systeem maken geschikt voor de kleine en middelgrote ondernemingen. Ook DIAS DMS werd in 2006 in een nieuw kleedje gestopt. 

Het eigen hardware team groeide in de loop van de jaren uit tot een gespecialiseerd competence center. U kunt beroep doen op hun expertise in uiteenlopende domeinen: netwerken, serverinfrastructuur, storage, telefonie, ... 

In 2010 werd de fakkel van managing director overgedragen aan Francine Coghe. Tevens werden alle software producten vanaf dan gecommercialiseerd onder de naam DiAS. In 2016 heeft Mike Fraeye C&C overgenomen. De overname betekent niet alleen continuïteit, maar vormt door haar complementariteit een ideale match met een ander bedrijf van MF Holding BVBA, nl. het IT bedrijf Carfac BVBA. In 2018 werd DIAS DMS overgedragen aan DIASBytes.

Onze filosofie.

De eerste C staat voor Computers


Computers en ICT zijn onmisbaar in het dagelijks functioneren van heel wat ondernemingen. Hoeveel medewerkers zijn in uw bedrijf "werkloos" als een server defect is of een software toepassing niet naar behoren functioneert? 

C&C profileert zich als een strategische partner die haar klanten bijstaat in het aanbieden van geïntegreerde totaaloplossingen. Met meer dan 30 jaar expertise kunnen onze klanten beroep doen op onze ervaring zodat de juiste keuzes gemaakt worden en de beste oplossingen in huis gehaald worden.

De tweede C staat voor Communications


Communicatie is hét sleutelbegrip in de relatie met onze klanten. Wij willen hen op basis van onze expertise de juiste vragen stellen, luisteren naar hun behoeften en deze vertalen in vernieuwende en vooral passende oplossingen. Wij zijn er ook van overtuigd dat een succesvolle implementatie van een nieuwe software oplossing valt of staat met de acceptatie van de toepassing door alle gebruikers. Betrokkenheid en communicatie zijn dan ook vanaf het begin cruciaal om de slaagkansen te maximaliseren.

C&C heeft geen specifieke branche focus. Sommige van onze klanten zijn productiebedrijven, andere zijn dan weer actief in de distributiewereld of nog andere hebben een dienstverlenende activiteit. Wij zijn ervan overtuigd dat er tussen de verschillende business industrieën heel veel synergieën bestaan en proberen in onze oplossingen het beste uit al deze werelden samen te brengen.

Fraeye Group

Carfac

Hét Dealer Management System in België voor de auto- en landbouwindustrie sinds 1989.

FRAEYE HARDWARE GROUP

Bij Fraeye Hardware Group bent u aan het juiste adres voor uw hardware, software en cloudoplossingen.

Wasp

Onze software legt het accent op het beheer van maten, flexibele productdefinitie en gericht klantenbeheer. 

Hulp nodig bij een project? Wij helpen jou graag!

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
055 30 03 20
BE 0434 990 956
Fraeye Group