Hardware

Systeem software


Microsoft

Microsoft brengt regelmatig nieuwe versies uit van besturingssystemen, applicaties en server software die zo goed mogelijk aansluiten bij uw behoeften. Toch kan een klant het bos door de bomen niet zien in dit uitgestrekte landschap van server software, operating systemen en Office applicaties. Daarnaast kampen IT-beheerders dagelijks met uitdagingen zoals kostenbeheersing, beveiliging, mobiliteit, uniformiteit en niet te vergeten legaliteit. Niet in het minst is het daarom noodzakelijk dat C&C haar klanten advies verleent bij het kiezen van de juiste Microsoft licentie formule. De mogelijkheden zijn hier OEM licenties, Open License, Open Value en Open Value Subcription, SPLA tot en met CSP licenties voor grote bedrijven en hosting.

microsoft_partner microsoft partner silver devices cloud accelerate SMB SMS online services logo

Microsoft Office 365 - Azure

tekst toevoegen Luc

Citrix

Citrix (ook wel Citrix Presentation Server of tegenwoordig Citrix XenApp genaamd) is een produkt van Citrix Systems. Met de Citrix technologie wordt het u mogelijk gemaakt om applicaties die op een centrale server zijn geïnstalleerd via uw lokale PC te benaderen. En dit zonder dat u hiervoor ook de client-software van iedere applicatie nodig heeft. Op uw PC hoeft u alleen een Citrix ICA-client te installeren om verbinding te kunnen maken met de centrale Citrix-server.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Citrix?

  • Centraal beheer en onderhoud van applicaties.
  • Minimale belasting van uw internetverbinding en intern netwerk.
  • Eenvoudig werken vanaf remote locaties.

C&C is met 2 gecertificeerde engineers en 1 sales professional en een jarenlange praktische ervaring uitgegroeid tot een Citrix Silver Solution Advisor.

Citrix_Silver_Solution_Advisor (7K)

Voor meer informatie contacteer ons.