Hardware

Hoe uw serverruimte en datacenter inrichten?


De inrichting van een serverruimte en datacenter vereist een goede voorbereiding. Door uw computerinfrastructuur, het hart van uw bedrijf, op te stellen in optimale omstandigheden, verlengt u de levensduur van uw apparatuur en wordt de bedrijfszekerheid maximaal gegarandeerd.

Als partner van APC en Rittal kan C&C N.V. u bijstaan vanaf het ontwerp tot en met de installatie en het onderhoud van uw serverruimte of datacenter. Wij ontwerpen een optimale opstelling van de diverse racks en voorzien de gepaste UPS en koelgroepen.

Elektriciteit en koeling zijn uiterst belangrijk in uw serverruimte of datacenter..

C&C NV zorgt voor een exacte berekening van het elektrisch vermogen en de nodige koelcapaciteit. Schaalbaarheid, redundantie en bedrijfszekerheid zijn hierin belangrijke factoren waarmee in het begin reeds maximaal rekening moet gehouden worden. Hierdoor kunnen de UPS en de koelinstallatie energie efficiënt en milieubewust uitgebouwd worden. De manier waarop u de elektrische distributie inricht, is bepalend voor uw toekomstige uitbreidingsmogelijkheden.

De gamma's van APC en Rittal bieden een volledige integratie van voeding, koeling, racks, beheer en services. Voor deze maatwerkarchitectuur zijn gestandaardiseerde componenten beschikbaar, waarmee we modulaire en mobiele configuraties kunnen creëren. Dit is beschikbaar voor elke IT-omgeving, van bedradingskasten tot grote datacenters.

apc_premier_partner_refurbished_med1 (8K)

Staat u ook wel eens stil bij wat de gevolgen voor uw bedrijf kunnen zijn wanneer een brand uitbreekt in uw serverruimte of datacenter? Naast het permanent monitoren van de omgevingsparameters, zoals temperatuur en vochtigheid, bestaan er verschillende technieken om bij een uitbrekende brand een alarm in werking te stellen of onmiddellijk tot actie over te gaan zonder dat de verdere werking van uw bedrijf verstoord wordt.

C&C NV kan in het hele implementatietraject als projectcoördinator optreden en de nodige afspraken maken met de diverse leveranciers en installateurs.

Voor meer informatie contacteer ons.