Hardware

IT infrastructuur


De evoluties op het vlak van hardware infrastructuur zijn de afgelopen jaren nauwelijks bij te houden. Niet alleen is het belang van een goed werkende infrastructuur drastisch toegenomen, ook de nieuwe productontwikkelingen blijven zichzelf in snel tempo opvolgen. Denk maar aan enkele trends zoals homeworking, virtualisatie, IP telefonie...

C&C heeft ervoor gekozen om zich steeds onafhankelijk op te stellen. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en producten en selecteren daaruit de beste oplossingen voor onze klanten.

Wij onderhouden hiervoor professionele partnerships met de belangrijkste fabricanten zoals HPE, Dell, Cisco, Proximus, Citrix, Juniper Networks, Microsoft, VMWare... Onze service engineers volgen intensieve trainingsprogramma's bij deze leveranciers en kunnen dan ook de nodige certificaten voorleggen.

U kunt steeds beroep doen op het professionele advies van onze hardware sales consultants en onze technische ingenieurs. Zij begeleiden u graag bij de selectie van de juiste producten, de installatie en het onderhoud van uw infrastructuur.

proximus apc_premier_partner_refurbished_med1 (8K)
 
Veeam Pro Silver vmware (12K)
juniper (8K) pineapp (6K)