Hardware

Cloud Computing


We worden tegenwoordig overstelpt met vragen en informatie over de "Cloud"

"Ben ik mee met mijn tijd of kan ik nog wachten met investeren?", "Kan iemand me verduidelijken welke voor- en nadelen er verbonden zijn aan het Cloud gebeuren?".
Wat staat er in de kleine lettertjes als u het contract ondertekent en overdracht doet van uw data aan een IaaS provider? Wat is de invloed op de performantie van uw netwerkactiviteiten? Wat zullen de gevolgen zijn van een data verschuiving naar "een publieke omgeving"? Met welke elementen moeten we rekening houden om te beslissen en hoever staan mijn concurrenten? Welke voordelen bieden hedendaagse producten? Hoe zit die Cloud nu eigenlijk in elkaar? Hoe zit het met uw back-ups?

Deze en andere, soms niet gestelde vragen beantwoorden wij met onze expertise en meer dan 20 jaar ervaring in de ICT.

Binnen C&C zijn we overtuigd dat die Cloud sterk aan belang zal toenemen. Zonder dat u het beseft, wordt u vandaag reeds in toenemende mate geconfronteerd met meer en meer data die verhuist naar externe datacenters, "delocatie" van infrastructuur dus. Echter, simpele zaken die vanzelfsprekend, zoals lijken uw huidige netwerkomgeving, uw LAN topologie, worden zeer dikwijls over het hoofd gezien. In een Cloudinfrastructuur wenst u op de hoogte te zijn over wie toegang heeft op die externe servers. Wat met de juridische aspecten van delocatie van uw eigen data? Wij denken luidop met u mee over de perspectieven en mogelijkheden die de recente technologie├źn met zich meebrengen, we filteren de hype eruit en zetten een realistische visie neer. Servers verdwijnen niet zomaar zonder impact te hebben op cruciale elementen in een perfect lopende LAN omgeving. Wij luisteren naar uw noden en vullen ze in met ons gespecialiseerd personeel.

Een kort gesprek kan verhelderend en kritisch-verruimend werken. U wenst te werken met mensen die hun jarenlange expertise in de praktijk omzetten en u helpen om de correcte beslissingen te nemen voor uw onderneming. Bij C&C kunt u terecht met al uw bedenkingen, wij zorgen voor gepaste oplossingen.

Investeren doet u na een rijp beraad. In de snel veranderende ICT omgeving is goede raad goud waard.

Voor meer informatie contacteer ons.