DIAS DMS-CRM

Testimonials


Enkele klanten aan het woord:

 

  welda
Naam: Welda
Sector: Handgereedschappen
Website: www.welda.be

Het inscannen van technische documenten was een eerste stap in de optimalisatie van onze interne en externe werking. Captatie van telefoongesprekken met onze klanten en de integratie van deze informatie in de flow naar onze vertegenwoordigers maakte het mogelijk om de klantentevredenheid opmerkelijk te bevorderen. Onze planning en efficiƫntie zijn met DiAS de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd en dit heeft zich vertaald in een aanzienlijke omzetgroei met hetzelfde personeelsbestand.

Ken Van Leeuwe , zaakvoerder, Welda

 

  Reynaers Aluminium
Naam: Reynaers Aluminium
Sector: Groothandel en handelsbemiddeling
Website: www.reynaers.be

DIAS DMS/CRM biedt een makkelijke, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor documentbeheer en laat ons toe om deze zowel op de werkvloer als online te consulteren en te behandelen.

Peter Van Dyck , ICT Project Leader bij Reynaers Aluminium

 

  Gemeente Bertem
Naam: Gemeente Bertem
Sector: Openbare diensten
Website: www.bertem.be

DIAS DMS/CRM leidt tot een betere en snellere dienstverlening aan de burger.

Dirk Stoffelen, gemeentesecretaris Gemeente Bertem

 

  Luyckx
Naam: Luyckx
Sector: Groothandel en handelsbemiddeling
Website: www.luyckx-nv.be

We waren zeer blij om te vernemen dat C&C samen met ons buiten het kader wilde denken, zodat we onze productieplanning voor een groot deel konden doen via hun systeem. De flexibele samenwerking om bijvoorbeeld een paar belangrijke databasevelden bij te maken heeft de productieflow in onze organisatie veel structuur bijgebracht.

Chantal Luyckx, mede-eigenaar firma Luyckx

 

  Pharma.be vzw
Naam: Pharma.be vzw
Sector: Verenigingen
Website: www.pharma.be

DiAS maakt voor ons het verschil omdat we op een heel gemakkelijke manier wijzingen aan documenten kunnen aanbrengen en in geval van twijfel op een vorige versie kunnen terugvallen, gewoon omdat ze beschikbaar blijven. Verder kunnen we gebruik maken van de wijzigingen die op aangeven van de diverse gebruikers van het systeem worden verwerkt en waar iedereen de vruchten kan plukken.

Denise Blockmans, communication & IT support Pharma.be vzw