Vacature:

Implementation & support consultant

Administratieve en boekhoudkundige software

Uw functie

Je bent het aanspreekpunt van de klanten voor vragen, opmerkingen en ondersteuning van de software toepassingen. Via diverse communicatiekanalen ontvang je vragen of opmerkingen van de gebruikers.
Je probeert zelfstandig een concrete oplossing te bieden, waarbij je steeds kan rekenen op de expertise van je collega's.
Voor ongeveer 25% van uw tijd zal je instaan voor het testen van nieuwe versies, implementatie van applicaties en het geven van opleiding over deze software. Daarnaast zal je samen met het team de nodige input geven voor verbeteringen aan deze toepassingen.
Ook ondersteun je de klanten in het gebruik en de verdere uitbouw van de applicaties.

Uw profiel


In je diploma en/of ervaring combineer je een minimale kennis van IT, ERP en van boekhouding. Idealiter heb je reeds enkele jaren ervaring met administratieve softwaretoepassingen.
Je bent klantgericht en denkt oplossingsgericht. Zo kan je vragen correct analyseren, stel je de klant gerust en kan je prioriteiten stellen.
In omgang met de klanten ben je communicatief vaardig. De voertaal is het Nederlands, maar je hebt ook een basiskennis Frans en Engels.
Je bent mobiel waarbij je zowel voor de implementaties als voor de opleidingen bij de klanten langsgaat.

Ons aanbod


Je komt terecht in een jonge en dynamische ploeg waar een open bedrijfscultuur heerst en waar er ruimte is voor initiatief en jouw persoonlijke inbreng.
Je krijgt de kans om je verder te bekwamen in moderne technologieën en uiteraard kan je rekenen op een competitief salaris, aangevuld met extra legale voordelen.

Interesse?

Gelieve uw CV te mailen of posten naar sollicitatie@andress.be met vermelding van de referentie K3005.Andress Consulting
t.a.v. VERMEIRE Kristof
Remparden 1
9700 Oudenaarde


nieuws

DiAS DMS/CRM:
Nieuwigheden in onze CRM module

Electronisch factureren is nu wettelijk