Vacatures:

- ANALYST PROGRAMMEUR PROGRESS 4GL / C# (.NET) / ASP.NET

- CUSTOMER SOFTWARE SUPPORT

- BUSINESS CONSULTANT DiAS


ANALYST PROGRAMMEUR PROGRESS 4GL / C# (.NET) / ASP.NET

Uw functie


Als programmeur analyst komt u terecht in een team ervaren ontwikkelaars die de front end programmeren in Progress 4GL, C# (.Net) en ASP.NET met onderliggende Progress of SQL server database. Uw taak bestaat er in nieuwe applicaties te analyseren en te ontwikkelen, in samenwerking met uw collega's en onder supervisie van de projectleider. U voert hierbij de nodige testen uit en op termijn staat u ook in voor de consultancy, installatie en ondersteuning van de klanten.

Uw profiel


Je hebt minimaal een hogere opleiding genoten en bent gebeten door alles wat met software design en ontwikkeling te maken heeft. U brengt nieuwe ideeën aan en neemt initiatief om de softwares verder te optimaliseren. U bent een teamplayer die zelfstandig software kan ontwikkelen op basis van de aangeleverde analyses. Bovenal ben je nieuwsgierig, leergierig en gedreven om je in dit domein continu bij te scholen en jezelf te blijven ontwikkelen. Afwisseling en nieuwe uitdagingen zijn jouw sterkste drijfveren, een klantgerichte attitude jouw sterkste troef.

Deze vacature afdrukken

CUSTOMER SOFTWARE SUPPORT

Uw functie

Als Customer Software Support ben je het aanspreekpunt van onze klanten voor vragen, opmerkingen en ondersteuning van onze software toepassingen.
Je ontvangt via diverse communicatiekanalen vragen of opmerkingen van onze gebruikers. Zelfstandig probeer je de klant een concrete oplossing te bieden, je kunt hierbij steeds rekenen op de expertise van jouw collega’s.
Als Customer Software Support zal je eveneens instaan voor het testen van nieuwe versies, implementatie van onze applicaties en het geven van opleiding over deze software.
Daarnaast zal je samen met het team de nodige input geven voor verbeteringen aan onze toepassingen. Ook ondersteun je onze klanten in het gebruik en de verdere
uitbouw van hun applicaties.

Uw profiel

Je hebt enkele jaren ervaring in het werken met administratieve softwaretoepassingen, kennis van boekhouding en een grote affiniteit voor IT.
Je kunt klantgericht en oplossingsgericht denken (ook onder tijdsdruk) en zo vragen of problemen correct analyseren en er de gepaste prioriteit aan toekennen.
Je bent vlot en communicatief en kan zelfstandig werken. Je bent een initiatiefnemer en een doorzetter.
De hoofdvoertaal is Nederlands, maar je beheerst eveneens een basiskennis Frans en Engels.
Een eerste gelijkaardige ervaring is uiteraard een pluspunt.

Deze vacature afdrukken

BUSINESS CONSULTANT DiAS

Uw functie

Als business consultant wacht jou de uitdaging om de intern ontwikkelde DIAS software en de andere pakketten te commercialiseren.
Je verkent en prospecteert de markt van de grotere KMO's waarbinnen C&C actief is.
Je bezoekt potentiële en bestaande klanten en analyseert hun behoeften op vlak van automatisering van de administratieve processen. Je geeft de eerste demonstraties, werkt voorstellen en oplossingen op maat uit en maakt offertes. Vervolgens weet je de verkoop af te ronden en blijf je het project opvolgen.

Uw profiel

Voor deze functie kijken wij uit naar commercieel talent dat zich thuis voelt in de wereld van de KMO's. Tevens heb je een goed beeld van hoe de administratieve bedrijfsprocessen in een bedrijf verlopen. Een opleiding in een economische richting is daarbij aangewezen. Kennis van ERPpakketten is een voordeel.
Verder ben je een pro-actieve, dynamische en resultaatsgerichte professional met ervaring in de verkoop van diensten.
Door je uitstraling en uitstekende communicatieve vaardigheden weet je onderhandelingen tot een goed einde te brengen en klanten te binden.

Deze vacature afdrukken

Interesse in één van deze vacatures?

Stuur dan uw motivatiebrief en CV naar jobaanbieding@cac.be.
Wij houden van een no-nonsense sollicitatie aanpak, een eerlijk en open gesprek waarbij we onze verwachtingen en behoeftes op elkaar kunnen afstemmen.

nieuws

DiAS DMS/CRM:
Nieuwigheden in onze CRM module

Electronisch factureren is nu wettelijk