Vacature: Analyst Programmeur C#.NET / ASP.NET

Functieomschrijving

Als programmeur analyst komt u terecht in een team ervaren ontwikkelaars die de front end programmeren in C# (.Net) en ASP.NET met onderliggende Progress database. Uw taak bestaat er in nieuwe applicaties te analyseren en te ontwikkelen, in samenwerking met uw collega's en onder supervisie van de projectleider. U voert hierbij de nodige testen uit en op termijn staat u ook in voor de consultancy, installatie en ondersteuning van de klanten.

Profiel

Je hebt minimaal een hogere opleiding genoten en bent gebeten door alles wat met software design en ontwikkeling te maken heeft. Kennis van C#.Net is een vereiste.
U brengt nieuwe ideeën aan en neemt initiatief om de software verder te optimaliseren. U bent een teamplayer die zelfstandig software kan ontwikkelen op basis van de aangeleverde analyses. Bovenal ben je nieuwsgierig, leergierig en gedreven om je in dit domein continu bij te scholen en jezelf te blijven ontwikkelen. Afwisseling en nieuwe uitdagingen zijn jouw sterkste drijfveren, een klantgerichte attitude jouw sterkste troef.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze uitdaging?
Stuur dan uw motivatiebrief en CV naar jobaanbieding@cac.be.
Wij houden van een no-nonsense sollicitatie aanpak, een eerlijk en open gesprek waarbij we onze verwachtingen en behoeftes op elkaar kunnen afstemmen.

Deze vacature afdrukkennieuws

DiAS DMS/CRM:
Nieuwigheden in onze CRM module

Electronisch factureren is nu wettelijk